• Current
Mooie websites

Mooie websites

Photoshop openen kunnen alle ontwerpers. SiteWijs zorgt ervoor dat jouw (online) huisstijl, actie of toepassing de uitstraling heeft die echt past en dat de boodschap overgebracht wordt.

Goede websites

Goede websites

Niets is zo irritant als een website die niet goed werkt of onduidelijk is. Bij een SiteWijs website staan gebruiksvriendelijkheid en een goed doordacht interactie ontwerp voorop. Wij zorgen ervoor dat je bezoekers gemakkelijk vinden wat ze zoeken en maken jouw site succesvol.

Gemakkelijke websites

Gemakkelijke websites

Een mooie en goede website is leuk. Maar het wordt pas echt een feestje als je zelf gemakkelijk je website kunt onderhouden. Wij voorzien je website van een gemakkelijk te gebruiken CMS (Content Management Systeem)zodat je ons niet voor ieder wissewasje hoeft in te schakelen.

Online strategie

Online strategie

Twitter, Facebook, YouTube, Pinterest, Foursquare... het is bijna niet meer op te noemen. Maar wat is voor jou nu interessant om in te zetten en hoe doe je dit het best? SiteWijs helpt je graag met het ontwikkelen en uitvoeren van een op maat gemaakte succesvolle online strategie.

No worries!

No worries!

Voor wie dat wil kunnen wij de totale zorg voor internetdiensten uit handen nemen. Hosting, domeinnaamregistratie, onderhoud en updates, het behoort allemaal tot de mogelijkheden. Uiteraard staan jouw persoonlijke wensen hierbij voorop!

Kopje koffie doen?

Kopje koffie doen?

Wij maken websites voor iedereen en willen dan ook graag om de tafel om te bespreken of we iets voor jou kunnen betekenen. Uiteraard kan dit geheel vrijblijvend! Bel eens op, dan zorgen wij voor een lekkere kop koffie en een inspirerend gesprek!

SiteWijs Veldleeuwerik 6 3403 ZZ IJsselstein Stuur een e-mail
Copyright SiteWijs 2012 - 2014